Ga naar de inhoud

RADIO THEATER SHOW + BOOKLAUNCH: Script for a Synthetic Play

On (un)grounding Community and the Generative Power of Fiction


Online

Zoom


RADIO THEATER SHOW + BOOKLAUNCH: Script for a Synthetic Play

wo, 30 mrt. 2022 - 20.00 / 21.00


RADIO THEATER SHOW + BOOKLAUNCH: Script for a Synthetic Play

Wees er (online) bij voor een online radio theater voorstelling/book launch event: een akoestische manier om de unieke ervaring van Unknown Grounds te benaderen. Dus stof je oren af en bereid je brein voor op een korte maar toffe lezing van een paar van de sappigste pagina’s van Script for a Synthetic Play, een boek waarin expertise en ervaring elkaar ontmoeten in informele en toegankelijke gesprekken die omgezet zijn in een komedie, met een kleine hint van science fiction. Hybride stemmen circuleren, grenzen van disciplines vervagen en er worden collectief nieuwe gronden verkent.

Script for a Synthetic Play duikt in het uitputten van mens en land, nieuwe wereld-creërende technologieën, de behoefte aan onderdak en infrastructuren gebaseerd op zorg en de culturele en ecologische uitdagingen van vandaag. Door middel van de generatieve kracht van fictie ontstaat er een gevoel van identiteit en ergens thuishoren, maar ook van marginaliteit en onteigening.

Script for a Synthetic Play komt voort uit de discussies die plaatsvonden tijdens het performatieve symposium ‘Unknowns Grounds’ in Leeuwarden, 2019, georganiseerd door kunstinitiatief VHDG en Tresoar Frysk Histoarysk en Letterkundich Sintrum, en bestaat uit een collectie van teksten geschreven door Sissel Marie Tonn, Bert Looper, Andrej Radman, Theun Karelse, masharu, Bert Boekschoten en Flora Reznik.

Ook hebben we nieuws over het aankomende Unknown Grounds: The Public Building edition, op 7-8 juni 2022!

https://www.unknowngrounds.nl

30 maart om 20:00
Georganiseerd door VHDG en co-hosted door Onomatopee Projects.
Locatie: online
Link

Script for a Synthetic Play kun je kopen via de website van Onomatopee.


Design: Wibke Bramesfeld