VHDG/SRV – Educatie

De afdeling educatie van VHDG ontwikkelt elk jaar een educatief programma rondom het project SRV. Zo zullen er workshops worden gegeven naar thema’s in het werk van Kuypers. Medio september 2019 start een reeks workshops/ maaksessies. Eind oktober opent de jaarlijkse expositie in Kunstruimte H47 n.a.v. deze artist-in-resindency en bestaat de mogelijkheid tot artist talk met rondleiding door de tentoonstellingsruimte in de Haniasteeg te Leeuwarden in kleinere groepen (max 15 deelnemers).

Rondleidingen Expositie Bram Kuypers

Bij VoorHeen De Gemeente worden rondleidingen aangeboden aan het voortgezet onderwijs. Tijdens deze rondleidingen, die circa een uur zullen duren, wordt dieper ingegaan op het werk van Bram Kuypers, zijn rondreis en zijn ideeën. 

Bram Kuypers is van 8 september tot 20 oktober onderweg met een SRV-wagen. Tijdens deze reis door het Friese landschap doet Kuypers onderzoek naar zijn familiegeschiedenis, de betekenis en de beweeglijkheid van het landschap en natuurverschijnselen. 

De rondleidingen worden aangeboden in Kunstruimte H47 te Leeuwarden. Er is plek voor groepen van maximaal 20 leerlingen. De data zijn:

Vrijdag 1 november, vrijdag 8 november, donderdag 14 november en vrijdag 15 november.

Tijden zijn in overleg met de organisatie. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Geïnteresseerd in één van deze rondleidingen? Neem dan contact op met: rondleidingen@voorheendegemeente.nl

Terug naar VHDG/SRV#5